13.3 C
De Bilt

Veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen

Vannacht valt er later, vooral in het noorden en westen af en toe regen. Het koelt af naar 7°C langs de westkust tot 3°C in het zuidoosten. Er staat een matige zuidwestenwind.

Vanochtend is het grijs en op veel plaatsen valt af en toe motregen bij een meest matige zuidwestenwind.
Vanmiddag is het bewolkt en is het tijdelijk overwegend droog. In de namiddag gaat het echter van het westen uit (mot)regenen. De zuidwestenwind is aan zee vrij krachtig, elders matig. De maxima liggen rond 9°C.
Vanavond is het bewolkt en (mot)regent het. De wind waait uit het zuidwesten waaien en is langs de westkust vrij krachtig en landinwaarts matig.

Komende nacht blijft het op veel plaatsen af en toe (mot)regenen maar in de zuidelijke helft wordt het geleidelijk droger. De minimumtemperatuur ligt rond de 8°C. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee (vrij)krachtig.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt, in het noorden regent het aanvankelijk, maar naarmate de ochtend vordert wordt het ook daar droog. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de westkust krachtig en in het Waddengebied krachtig tot hard, 6-7 Bft.
Morgenmiddag blijft het overwegend bewolkt en later in de middag gaat het van het noordwesten uit licht regenen. De wind draait naar een westelijke richting en neemt af naar matig, aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied naar krachtig. De middagtemperatuur komt uit op 11-12°C.
Morgenavond is er veel bewolking aanwezig en kan het van tijd tot tijd licht regenen. De westenwind neemt af naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/02/2023 00.34 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio