17.3 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Veel bewolking en vandaag in Zuid-Limburg lichte sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In Zuid-Limburg gladheid door sneeuwval. Vanochtend in het midden en zuiden lokaal nog glad (code geel).

Vanochtend is het overwegend bewolkt, met heel plaatselijk even wat zonneschijn. In Zuid-Limburg valt af en toe lichte sneeuw. Verder blijft het vrijwel overal droog. In het midden en zuiden is gladheid mogelijk door sneeuwresten of bevriezing, in Zuid-Limburg ook door sneeuwval. De wind uit het noordoosten is overwegend matig.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt. In Zuid-Limburg blijft het af en toe sneeuwen en vooral in het Heuvelland kan in totaal een paar cm vallen met gladde wegen tot gevolg. Verder blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit noordelijke richtingen en is zwak tot matig.
Vanavond is er veel bewolking. In Zuid-Limburg kan nog wat motsneeuw vallen, verder blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Vannacht is het meest droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend zijn er veel wolken en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het droog met veel bewolking en misschien ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/01/2023 10.58 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio