Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is er tamelijk veel bewolking met in het noorden lokaal mogelijk nog een bui. De grootste kans op zon is er in het zuidoosten. De middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot 14°C plaatselijk in het zuiden. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, in het noord(westelijk) kustgebied wordt de wind vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het in het noorden zwaar bewolkt, met een kleine kans op wat lichte regen. Elders komen er opklaringen, maar van het westen uit drijft er ook sluierbewolking binnen. De minima komen uit tussen 3°C in het zuidoosten en 10°C in het noordelijk kustgebied. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuid- tot zuidwestenwind.

Maandagochtend trekt de bewolking in het noorden weg. Er is veel sluierbewolking aanwezig, waar de zon wel doorheen kan schijnen. In de avond wordt de bewolking dikker en neemt de kans op regen van het westen uit toe. Het wordt ongeveer 15°C. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/10/2021 07.02 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img