21.2 C
De Bilt

Veel bewolking, in het westen wat motregen. Vanmiddag ook zon en een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het in op veel plaatsen nog bewolkt. Vooral in het oosten breekt de zon af en toe door, maar kan er ook plaatselijk een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond 14°C, onder de bewolking wordt het niet warmer dan een graad of 10. De noordelijke wind is matig.
Vanavond zijn er opklaringen en valt er in het oosten misschien nog een bui. In het westen is het bewolkt, maar blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. In het noorden en oosten kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3 graden in het noordoosten tot 8 graden in het zuidwesten. Langs de kust waait het matig uit het noordoosten, verder staat er weinig wind.

Morgenochtend is het in het zuidwesten eerst bewolkt. Verder schijnt de zon geregeld en blijft het droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.
Morgenmiddag komen wat meer wolken voor dan in de ochtend, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 15 graden. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.
Morgenavond klaart het flink op en blijft het overal droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/04/2023 13.29 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio