11.6 C
De Bilt

Veel bewolking, maar vrijwel droog. Overdag in de middag zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het op de meeste plaatsen droog. In het noorden en oosten kan plaatselijk mist voorkomen. De minimumtemperatuur wordt 7°C. Er staat een matige wind uit het noorden.

Vanochtend is het grijs, maar vrijwel droog. In het noorden is er eerst nog kans op mist. In de tweede helft van de ochtend breekt in het oosten de zon door. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 15°C. De wind uit het noordoosten is matig.
Vanavond klaart het flink op en blijft het overal droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog en daalt de temperatuur tot 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust kan het soms vrij krachtig waaien.

Morgenochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe. Het blijft verder droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenmiddag zijn er wolken, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.
Morgenavond klaart het verder op en is het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/04/2023 00.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio