12.7 C
De Bilt

Veel bewolking, plaatselijk wat zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag is het vrijwel overal droog met veel bewolking en zeer plaatselijk ook af en toe wat zon. De maximumtemperatuur komt rond 3°C uit. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het (noord)oosten.
Vanavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is er in het noorden een kleine kans op mist. De minima liggen rond het vriespunt. In het zuidwestelijk kustgebied staat een matige wind uit het noordoosten, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er in het noorden eerst plaatselijk een kleine kans op mist. Verder is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. De middagtemperatuur ligt rond 3°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.
Morgenavond blijft het overwegend bewolkt. In het (zuid)oosten kan het later mogelijk opklaren, maar dan is er daar kans op mist. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/01/2023 12.00 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio