13.6 C
De Bilt

Veel zon en droog. Zomers warm, morgen in het noorden koeler

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 12°C in het noordoosten tot 17°C in het zuidwesten. Op veel plaatsen is er weinig wind, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig uit het noordoosten.

Vanochtend zijn er in het oosten enkele wolken aanwezig, elders schijnt de zon volop. Het blijft droog. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.
Vanmiddag schijnt de zon vooral in het noorden uitbundig, elders ontstaat er wat bewolking. Het blijft overal droog. Het wordt maximaal 24°C in het noordoosten tot 28 plaatselijk°C in het zuiden en oosten. Op de Wadden blijft de temperatuur met ongeveer 21°C wat achter. Er waait een overwegend matige wind uit het noordoosten.
Vanavond is het licht tot half bewolkt. De bewolking lost op. Het is droog. De wind komt uit noord tot noordoost en neemt geleidelijk af naar zwak tot matig.

Komende nacht is het droog. Aan het einde van de nacht is er in het noorden plaatselijk kans op mist, die ook weer snel oplost. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noorden en 15°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het eerst onbewolkt. Later ontstaat er vooral zuiden en oosten bewolking. Elders schijnt de zon volop. Het blijft droog. In het noorden waait een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden. Elders is er weinig wind.
Morgenmiddag de zon volop. In het zuiden en oosten is het half bewolkt. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 29°C in het zuiden. Het blijft droog. Er steekt overal een matige wind uit het noordwesten op.
Morgenavond is er in het zuiden en oosten eerst nog bewolking. Elders is het onbewolkt. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit noordwest tot noord. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/06/2023 23.59 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio