14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Veel zon, maar in het noorden soms bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C plaatselijk in het noorden en ongeveer 10°C in het zuiden. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Vanochtend is er volop zon. Alleen in het noorden trekken er soms wolkenvelden van zee binnen. Het blijft droog. De wind komt boven land uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Vanmiddag is er veel zon. Alleen in het uiterste noorden komt mogelijk ook bewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noordelijk kustgebied tot 24°C in het zuidoosten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is boven land matig, langs de westkust vrij krachtig, windkracht 5.
Vanavond is het zonnig. In het noorden raakt het geleidelijk bewolkt. Het blijft droog. De wind komt uit een noordelijke richting en wordt zwak tot matig, aan de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 11°C in het zuidwesten tot plaatselijk 4°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostelijke wind is matig.

Morgenochtend is het in het noord(west)en overwegend bewolkt, elders schijnt de zon. Het is droog.
Morgenmiddag schijnt de zon volop, alleen het Waddengebied blijft gevoelig voor wolkenvelden van zee. Het blijft droog. Het wordt maximaal 14°C in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostelijke wind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is het in het Waddengebied vrij bewolkt, voor de rest is het zonnig: De noordelijke wind is matig boven land en langs de zuidwestkust vrij krachtig. KNMI)

Uitgifte: 03/06/2023 23.28 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio