21.5 C
De Bilt

Veel zon. Zondag meer bewolking en later kleine kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het overwegend zonnig, maar in het noorden en noordoosten komt er nog bewolking voor. Er staat weinig wind. Op de Wadden en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanmiddag is er veel zon. Op de Wadden kan bewolking vanaf zee binnendrijven. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C op de Wadden tot 29°C in het zuidoosten. Er is weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanavond is het vooral in het zuiden en westen half tot zwaar bewolkt, net als in het Waddengebied. Elders is er vrijwel geen bewolking. Het blijft droog. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig uit noordelijke richtingen.

Komende nacht blijft het waarschijnlijk droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 13°C in het noorden en 19°C in het zuiden. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft waarschijnlijk nog droog. De wind is zwak tot matig en komt uit een oostelijke richting.
Morgenmiddag is er af en toe zon. Van het zuidwesten uit neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 25°C vlak aan zee tot 33°C in het oosten. De wind is zwak tot matig en komt uit verschillende richtingen.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Er is een kleine kans op een regen- of onweersbui. De wind is zwak tot matig en komt uit verschillende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/06/2023 09.08 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio