15.6 C
De Bilt

Vooral in het noordwesten en noorden regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het overwegend zwaar bewolkt en vooral in het noordwesten en noorden valt regen, die geleidelijk via het oosten en noordoosten naar Duitsland trekt. Rondom het IJsselmeer is plaatselijk al meer dan 50 mm gevallen. In het zuidwesten en zuiden klaart het deels op. De maximumtemperatuur ligt tussen de 8°C op plaatsen waar het langdurig regent tot 12°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit richtingen tussen west en noord en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is half tot zwaar bewolkt en kan het vooral in het noorden en noordoosten nog steeds af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de west- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het aanvankelijk op de meeste plaatsen bewolkt en komt er lokaal een bui voor. In de loop van de dag breekt op steeds meer plaatsen de zon door en blijft een bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De west- tot noordwestenwind is overwegend matig, 3-4 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/04/2021 15.24 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio