9.8 C
De Bilt

Vooral in het oosten eerst enkele buien. Morgen droog en zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien. Van het westen uit wordt het overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan de noordwest- en noordkust vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het noordoosten nog een enkele bui vallen. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen, aan de noordkust is deze eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minima liggen tussen 10°C in het noordwesten en 3°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is langs de kust matig, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig. Het blijft droog. De wind waait uit het zuiden en is in het noordwestelijk kustgebied matig, elders is er weinig wind.
Morgenmiddag is het droog en overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuiden en is matig.
Morgenavond zijn er opklaringen en het is droog. Er is weinig wind, in het noorden is de wind soms matig en waait uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/10/2022 13.15 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio