13.6 C
De Bilt

Vooral in het zuidoosten en oosten enkele stevige (onweers)buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het zuidoosten en oosten is eerst nog code geel van kracht voor stevige onweersbuien.

Vanavond zijn er in het zuidoosten en oosten eerst nog enkele onweersbuien. Elders is het overwegend droog met eerst nog af en toe zon. De west- tot noordwestenwind is meest matig.

Komende nacht is er in het noorden en westen een enkele bui. De minimumtemperatuur komt uit rond 13°C. De wind is matig en draait naar het zuidwesten.

Morgenochtend schijnt eerst de zon volop. Aan de westkust en in het noordwesten komen er later enkele buien, mogelijk met onweer. De zuidwestenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig.
Morgenmiddag schijnt af en toe de zon, maar komen er ook nog enkele buien voor. Vooral verder landinwaarts is daar onweer bij mogelijk. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C aan de kust en 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst vrij krachtig.
Morgenavond kan er vooral langs de kust nog een bui voorkomen, elders blijft het overwegend droog. De wind uit zuidelijke richtingen waait aan de kust matig, landinwaarts staat later weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/08/2023 17.40 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio