8.9 C
De Bilt

Vooral overdag perioden met regen. Vrijdag overdag overwegend droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht regent het vooral in het noordwesten, midden en zuid(oost)en af en toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C in het zuidwesten. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, Aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanochtend is het bewolkt en regent het in vrijwel het hele land van tijd tot tijd. De wind komt uit het westen en is overwegend matig, aan zee soms vrij krachtig. In de loop van de ochtend wordt de wind in het noordoosten en in het Waddengebied zwak tot matig terwijl aan de westkust de wind vrij krachtig tot krachtig is, windkracht 5-6.
Vanmiddag is het bewolkt. In het begin regent het op veel plaatsen van tijd tot tijd. Van het zuidwesten uit wordt het op steeds meer plaatsen droog. Aan het einde van de middag regent het nog in met name het noordoosten. De maximumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordoosten en 9°C in het zuidwesten. De wind waait uit het westen en is matig. In het noordoosten is er aan het begin van de middag weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het bewolkt. In het noordoosten regent het eerst, maar in de loop van de avond wordt het daar ook droog. De wind komt uit het westen en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht kan er in het oosten en zuidoosten plaatselijk nog lichte (mot)regen vallen. In de rest van het land in het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is er veel bewolking en mogelijk valt er in het oosten en zuidoosten plaatselijk lichte regen. In het westen en noordwesten is de zon mogelijk even te zien. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Mogelijk wordt de wind in het noordelijk kustgebied even hard, windkracht 7.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar vooral in het oosten kan wat regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Later in de middag neemt de wind iets af.
Morgenavond is het zwaar bewolkt met af en toe regen of motregen. De wind uit west tot noordwest is zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/02/2023 02.35 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio