16.4 C
De Bilt

Vooral vanmiddag en morgen later op de dag regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag trekt een regengebied van zuid naar noord over het land. In het uiterste oosten en noordoosten komt plaatselijk een bui tot ontwikkeling. In het zuidwesten wordt het geleidelijk op de meeste plaatsen droog. De maxima lopen uiteen van 12°C in het zuidwesten tot 20°C langs de oostgrens. De wind is zwak tot matig, in het oosten zuidelijk, elders uit west tot noordwest.
Vanavond regent het nog in het oosten en noordoosten. Later klaart het in het westen op. Er is weinig wind.

Komende nacht is er eerst kans op plaatselijk mist. Later kan er een bui voorkomen. De zuidelijke wind is matig. De temperatuur varieert van 5°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten.

Morgenochtend is hier en daar wat zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.
Morgenmiddag gaat het van het zuidwesten uit regenen. In het noordoosten is er soms wat zon en daar blijft de neerslag beperkt tot een enkele bui. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C vlak aan zee en rond 16°C in het oosten. De wind is matig, draait naar zuid en neemt later in het zuidwesten toe naar matig tot vrij krachtig.
Morgenavond regent het op veel plaatsen. Later wordt het in het zuiden meest droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/04/2023 16.00 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio