15.6 C
De Bilt

Vooral vanmiddag perioden met regen, morgen perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het eerst zwaar bewolkt en plaatselijk valt nog wat regen of motregen. In de loop van de ochtend komt van het zuiden uit op steeds meer plaatsen de zon tevoorschijn. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuiden.
Vanmiddag raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en een gebied met regen trekt van zuidwest naar noordoost over het land. In het noordoosten blijft het nog lang droog met af en toe zon. Later in de middag wordt het in Zeeland droog en klaart het op. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige wind uit het zuiden tot zuidoosten, windkracht 5-6.
Vanavond trekt de regen naar het noordoosten en later in de avond verlaat de regen het land. Na de regen klaart het op veel plaatsen op. In de loop van de avond kunnen in de kustgebieden enkele buien ontstaan. De wind wordt overal zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land, vooral langs de kust is daarbij kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend komen er eerst nog enkele buien voor maar geleidelijk wordt het droog en breekt af en toe de zon door. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en bewolking en is het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 11°C. De wind draait naar zuid en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond neemt de bewolking toe en in de tweede helft van de avond gaat het van het westen uit regenen. De wind waait uit het zuiden en is matig, aan de kust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/11/2022 07.40 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio