16.3 C
De Bilt

Vooral vanmiddag zon en warm. Morgen kleine kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er eerst veel bewolking met in de Limburgse heuvels plaatselijk ook mist. Later in de ochtend klaart het hier en daar op. Het blijft droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.
Vanmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 30°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.
Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Het blijft lang warm met rond middernacht nog 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht is er in het noordwesten en (uiterste) westen een enkele onweersbui mogelijk. Met minima van ongeveer 22°C is het een zeer warme nacht. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt. In het westen en noordwesten is een bui mogelijk, elders blijft het droog. De wind is zuidoostelijk, matig en draait naar zuidwest tot west.
Morgenmiddag is het eerst half tot zwaar bewolkt. In het oosten is er plaatselijk nog kans op een (onweers)bui, verder blijft het droog. Later in de middag breekt de zon van het westen uit door. De maxima liggen tussen 22°C aan de westkust en 28°C langs de oostgrens. De wind is zuidwest tot west, matig, aan de westkust enige tijd vrij krachtig.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind is westelijk, matig, later in de avond landinwaarts zwak. De (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/08/2023 07.09 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio