16.1 C
De Bilt

Vooral zondag overdag opnieuw veel buien.

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komt er op een enkele plek nog een bui voor, maar op verreweg de meeste plaatsen is het droog. De wind uit zuid tot zuidwest waait aan de kust matig, landinwaarts staat later weinig wind.

Komende nacht blijft er in het noordwestelijk kustgebied kans op buien, mogelijk met onweer. Elders is het eerst op veel plaatsen droog, maar later neemt in het zuidoosten de kans op een bui toe. Op een enkele plek kan mist ontstaan. De minimumtemperaturen liggen rond 11°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend komt er in het begin mogelijk plaatselijk mist voor. Verder is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustgebieden komen buien voor, maar ook in het oosten trekken waarschijnlijk enkele buien over. Plaatselijk is onweer mogelijk. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuiden.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met talrijke buien. Landinwaarts kan er daarbij onweer voorkomen. Plaatselijk kan 20 mm regen vallen. De maximumtemperaturen liggen rond 21°C. Langs de kust staat een matige wind uit het westen, landinwaarts is er weinig wind.
Morgenavond komen er nog steeds buien voor, al worden het er geleidelijk minder. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/08/2023 21.40 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio