15.7 C
De Bilt

Vrij koel en geregeld (onweers)buien

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Het is half tot zwaar bewolkt met enkele buien die noordoostwaarts trekken. Lokaal kan er nog een mistbank gevormd worden. De minima liggen rond 8°C. De wind is zuid tot zuidwest, zwak tot matig.

Maandag overdag is het half tot zwaar bewolkt en zijn er opnieuw buien. Met name in de middag en vooral in het oosten kunnen deze buien gepaard gaan met hagel en onweer. In de middag neemt de buiigheid van het westen uit sterk af en is de zon af en toe te zien. De maximumtemperaturen liggen tussen 12°C aan de noordwestkust en 16°C in het oosten. De wind draait van zuid tot zuidwest naar west tot noordwest en is overwegend matig. In het noorden komt de wind enige tijd uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar dinsdag is het overwegend bewolkt met vooral in de zuidelijke helft nog enkele buien. De minimumtemperaturen liggen rond 8°C. De wind is meest zwak en komt uit westelijke richtingen.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt met vooral landinwaarts enkele buien. Daarbij is er een kleine kans op hagel of onweer. De maxima lopen uiteen van 12°C aan de kust tot 15°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/05/2021 01.44 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio