18 C
De Bilt

Vrij koud met af en toe zon en vandaag een enkele lichte bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft er vooral in het noordwesten en noorden nog steeds een enkele lichte bui mogelijk. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt landinwaarts tot 4°C vlak aan zee. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanochtend is er af en toe zon en is er in het noorden en oosten kans op een bui. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het noordoosten komt nog een enkele bui voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.
Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Er staat weinig wind.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden, later neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 15°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/04/2023 00.10 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio