21.5 C
De Bilt

Vrij koud met hier en daar een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er af en toe zon maar er trekken er ook buien over het land. Met een maximumtemperatuur van rond 10°C is het vrij koud voor eind april. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.
Vanavond is er weinig bewolking en wordt het landinwaarts op de meeste plaatsen droog. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht blijft er vooral in het noordwesten en noorden nog steeds een enkele lichte bui mogelijk. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt landinwaarts tot 4°C vlak aan zee. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in hert noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgenochtend is er af en toe zon en in het noorden en oosten is er kans op een bui. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het noordoosten komt nog een enkele bui voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.
Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/04/2023 14.54 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio