15.7 C
De Bilt

Vrij koud met soms regen of een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het in het zuidoosten eerst meest droog. In de rest van het land regent het van tijd tot tijd, vooral in het noordwesten en westen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In het uiterste noorden staat eerst weinig wind, maar van het zuiden uit neemt de wind ook daar toe naar een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Aan de westkust komt later een (vrij) krachtige noordwestenwind te staan, windkracht 5-6.

Vanochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Een gebied met regen trekt oostwaarts over het land. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. Met een maximumtemperatuur van rond 11°C is het vrij koud. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele bui. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er plaatselijk een lichte bui. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C in het binnenland. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met een enkele bui. De noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst nog krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe en valt er ook nog een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.
Morgenavond komt er in het noordelijk kustgebied mogelijk nog een bui voor. In de rest van het land is het droog en schijnt de zon eerst nog af en toe. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/04/2023 03.21 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio