9.9 C
De Bilt

Vrij veel bewolking en af en toe regen, vrijdag droger en af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het bewolkt en regent of motregent het af en toe. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De noordwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordoosten wordt de wind zwak en variabel.

Overdag is er nog veel bewolking en vooral in het noordoosten valt zo nu en dan regen. In de zuid(west)elijke helft is het droger en komt in de middag ook de zon zo nu en dan tevoorschijn. De middagtemperatuur varieert van 17°C in het noordwesten tot 20°C in het zuiden. De westenwind is meest matig, langs de zuidwestkust mogelijk vrij krachtig. In het noordoosten is de wind zwak en variabel.

In de nacht naar vrijdag klaart het geleidelijk op en komt er vooral in het noorden mist voor. Het blijft overwegend droog. Minima komen uit op een graad of 10 in opklaringen tot 14°C in bewolkte gebieden. De westelijke wind is zwak.

Vrijdag overdag is het in het zuiden aanvankelijk nog bewolkt. In de loop van de dag komt op steeds meer plekken de zon tevoorschijn en is er vooral in het oosten kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het Waddengebied tot 23°C in het binnenland. Er staat weinig wind met een westelijke voorkeursrichting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/07/2021 03.39 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio