21.6 C
De Bilt

Vrij veel bewolking en lokaal (mot)regen, vrijdag droger en af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is er veel bewolking en vooral in het oosten valt zo nu en dan regen of motregen, van het noorden uit wordt het wel op steeds meer plaatsen droog. In de westelijke helft is het droger en kan de zon af en toe tevoorschijn komen. Vanmiddag kan er in het noordoosten nog een enkele lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur varieert van 17°C in het noordwesten tot 20°C in het zuiden. De west- tot noordwestelijke wind is meest matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag klaart het geleidelijk op en komt er lokaal mist voor. Het blijft overwegend droog. Minima komen uit op een graad of 10°C in opklaringen tot 14°C in bewolkte gebieden. De westelijke wind is zwak.

Vrijdag overdag is het in het zuiden aanvankelijk nog bewolkt. In de loop van de dag komt op steeds meer plekken de zon tevoorschijn en is er vooral in het oosten kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het Waddengebied tot 23°C in het binnenland. Er staat weinig wind met een westelijke voorkeursrichting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/07/2021 13.28 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio