16.7 C
De Bilt

Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er wolkenvelden en krijgt met name het oosten met enkele buien te maken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het westen tot 12°C langs de oostgrens. Er staat een overwegend zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

Overdag overheerst de bewolking en schijnt de zon slechts af en toe. In de ochtend is er in het oosten kans op een bui, in de middag en avond ontstaan er ook elders in het land enkele buien, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond de 18°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag is het half tot zwaar bewolkt en verdwijnen de buien grotendeels. In de zuidwestelijke helft van het land komen er geleidelijk brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het zuiden en 11°C in het noordoosten. De wind wordt zwak tot matig en draait naar west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten is het in de ochtend nog zwaar bewolkt. In de loop van de dag ontstaat vooral landinwaarts een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C aan zee en 18°C plaatselijk landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt eerst uit west tot zuidwest, wordt in de loop van de middag veranderlijk en draait in de avond naar oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2021 00.01 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio