16.1 C
De Bilt

Vrij warm en overwegend zonnig zomerweer, in de nacht plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komt er plaatselijk mist voor. De temperatuur daalt naar ongeveer 14 °C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait het in de loop van de nacht matig uit het zuidwesten.

Vanochtend lost de eventueel aanwezige mist vrij snel op. Er zijn flinke perioden met zon. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.
Vanmiddag is het overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt tussen 22°C vlak aan zee en rond 26°C landinwaarts. De wind komt uit een westelijke richting en is matig.
Vanavond is het helder en er staat weinig wind.

Komende nacht is het droog en ontstaat er vooral in het noordoosten mist. Het koelt af naar ca. 11°C. Er staat weinig wind, op de Wadden waait het matig uit het zuidwesten.

Morgenochtend lost de plaatselijke mist op en zijn er vooral in het midden en zuiden zonnige perioden. Het blijft droog en er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot 28°C plaatselijk in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot zuidwest.
Morgenavond is de zon eerst geregeld te zien. Het blijft droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/08/2023 23.28 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio