6.9 C
De Bilt

Vrij warm zomerweer

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog, vooral in het noordoosten kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het oosten en noordoosten tot 17°C in het zuidoosten. Er staat aan de kust een matige zuidwestenwind. Landinwaarts is er vrijwel geen wind.

Vanochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Langs de westkust zou er wat bewolking kunnen voorkomen. De zuidwestelijke wind is aan de kust af en toe matig, verder landinwaarts is er weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig en droog. Langs de westkust kan er wat bewolking voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C op de Wadden tot plaatselijk 29°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.
Vanavond zijn er enkele wolkenvelden en het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht
Kan er vooral in het noorden mist ontstaan, deze kan mogelijk verkeersbelemmerend zijn. De minimumtemperatuur varieert van rond 10°C in het noorden tot 18°C plaatselijk in het zuiden. Er staat weinig wind.

Morgenochtend duurt het tot halverwege de ochtend voordat de mist in het noorden is opgelost. Verder komen er in het zuidoosten en oosten eerst enkele wolkenvelden voor, verder is er veel ruimte voor de zon. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C op de Wadden tot 27°C in het zuiden van het land. De wind wordt matig uit westelijke richting
Morgenavond is er weinig bewolking en het blijft droog. De wind draait naar het zuidwesten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/08/2023 23.43 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio