8 C
De Bilt

Vrij zacht met af en toe zon. Vandaag meest droog, morgen (onweers)buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er vrij veel bewolking en kan het in het noordwesten af en toe regenen. Verder is het droog en is de zon ook af en toe te zien. Er staat een matige wind uit het zuiden.
Vanmiddag is er vooral in het westen veel bewolking. Meer naar het oosten toe is er ook af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. De maximumtemperatuur varieert van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 17°C in het zuidoosten.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Op veel plaatsen blijft het nog droog. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land. In het noorden is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig uit zuid tot zuidwest.

Morgenochtend kan er in het noorden eerst plaatselijk mist voorkomen. Ook komt er nog een enkele bui voor. Verder zijn er perioden met zon. De wind komt uit het zuiden en wordt overal matig.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe en ontwikkelen zich enkele buien, mogelijk met onweer en hagel. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig.
Morgenavond trekken nog steeds buien over het land, een enkele met onweer. Er is vrij veel bewolking en de zuidelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/03/2023 07.10 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio