20 C
De Bilt

Vrij zonnig en droog, morgen geleidelijk meer bewolking

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het vrij zonnig en droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C, op de Wadden blijft de temperatuur bij 16°C steken. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Aan de kust steekt er een wind van zee op.
Vanavond is er weinig bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgenochtend is het overwegend zonnig. Later komt er in het oosten wat meer bewolking. Er staat een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag begint vrij zonnig. In de loop van de middag komt er meer bewolking, maar blijft de zon geregeld te zien. Landinwaarts wordt het ongeveer 20°C, pal aan zee ligt de temperatuur rond 16°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig.
Morgenavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/05/2023 15.52 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio