15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Vrij zonnig, morgen in loop van de dag (onweers)buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn brede opklaringen en het blijft droog. In de avond neemt in het zuiden de bewolking toe. De temperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 23°C lokaal in het zuiden. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidoosten, in de middag komt de wind in de kustgebieden van zee.

Komende nacht zijn er aanvankelijk opklaringen maar vanuit het zuiden neemt de bewolking toe. Er kan in het zuiden wat lichte regen vallen, maar op de meeste plaatsen is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 16°C in het zuiden. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig.

Morgen overdag is het half tot zwaar bewolkt. In de ochtend valt plaatselijk enige regen. In de (na)middag en avond trekken buien van zuidwest naar noordoost over het land. In het zuidoosten en uiterste oosten kunnen dat stevige onweersbuien zijn met kans op hagel en windstoten. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en lokaal 26°C in het zuidoosten. De wind is in de ochtend zuidoostelijk en zwak tot matig en wordt in de loop van de dag veranderlijk. In de avond draait de wind naar west en wordt matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/05/2022 18.30 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio