6.8 C
De Bilt

Vrijdag eerst regen, daarna enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht kan er in het uiterste noorden motregen vallen. Aan het einde van de nacht bereikt een regengebied het Waddengebied. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Boven land staat weinig wind. Aan zee waait de wind uit het westen en wordt vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanochtend is er veel bewolking. Een gebied met regen boven het noorden trekt verder zuidwaarts. In het uiterste zuiden blijft het nog droog. In het noorden wordt het aan het einde van de ochtend weer droog, maar een enkele bui is dan wel mogelijk. Boven land neemt de zuidwestenwind toe tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een (vrij) krachtige wind, windkracht 5 tot 6, uit het westen. In het noorden wordt de matige wind noordwestelijk.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het regengebied boven de zuidelijke helft verlaat het zuiden aan het einde van de middag. Van het noorden uit trekken enkele buien over het land. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind wordt overal noordwestelijk en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, aan het einde van de middag op de Wadden mogelijk hard, windkracht 7.
Vanavond is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, vooral in het noordelijk kustgebied af en toe ook hard, windkracht 7.

Komende nacht komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig boven land en af en toe krachtig, windkracht 6, aan de kust en op het IJsselmeer.
Morgenmiddag komt er met name in de zuidelijke helft nog een enkele bui voor. Van het noorden uit komt er steeds meer zon. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, aan zee vrij krachtig.
Morgenavond is het droog en zijn er flinke opklaringen. De noordelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijke kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/02/2023 00.22 uur LT

  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio