21.7 C
De Bilt

Vrijdag eerst zon, later af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is onbewolkt en droog. Bij een matige, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtige, zuid- tot zuidoostenwind wordt het niet kouder dan ongeveer 8°C.

In de ochtend is het zonnig en droog. In de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Aan het einde van de middag valt er in het zuidwesten regen, die zich in de avond over een groot deel van het land uitbreidt. Het uiterste oosten en noordoosten blijven waarschijnlijk tot middernacht droog. Met een maximumtemperatuur van ca. 17°C wordt het zacht. De zuidelijke wind blijft matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

In de nacht naar zaterdag is het aanvankelijk bewolkt en valt er eerst nog af en toe regen of motregen. In de loop van de nacht wordt het droog en trekken er enkele opklaringen het land binnen. Plaatselijk ontstaat nevel. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust soms vrij krachtig, 5 Bft.

Zaterdagochtend is het droog met op sommige plaatsen nevel. Verder hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. In de loop van dag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en vooral in de middag valt er enige tijd regen. In de avond valt er vooral in het westen regen. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/10/2021 06.08 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio