12.7 C
De Bilt

Vrijwel droog met vooral in het zuid(west)en opklaringen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het in het noorden en midden half tot zwaar bewolkt. Elders zijn er soms brede opklaringen en het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit noord tot noordwest en is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. Landinwaarts neemt de wind later af.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. Het koelt af naar ongeveer 12°C. Er is in het midden en zuiden weinig wind. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend wordt het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt en mogelijk valt er plaatselijk wat lichte regen. Misschien komen er in het zuidwesten enkele opklaringen voor. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten.
Morgenmiddag is er eerst veel bewolking, maar van het zuidwesten uit breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond is het in het noorden en oosten zwaar bewolkt, elders zijn er brede opklaringen. De wind neemt in de loop van de avond sterk af. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten

Uitgifte: 09/07/2022 22.22 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio