6.1 C
De Bilt

Vrijwel overal droog. Morgen eerst bewolkt, maar geleidelijk meer zon.

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er in de zuidelijke helft enkele opklaringen, in het noorden is het bewolkt en mogelijk valt daar op een enkele plek wat lichte regen. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan de zuidwestkust en op de Wadden eerst soms nog krachtig, windkracht 6. In de loop van de avond neemt de wind af.

Komende nacht valt er in het noorden en midden op enkele plaatsen wat lichte regen, in het zuiden blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk in het noorden tot 15°C in het zuiden. Boven land staat er weinig wind. Vlak aan zee is de wind aanvankelijk vrij krachtig, draait van west naar noordoost en neemt af naar matig.

Morgenochtend blijft het vrijwel overal droog. Er is eerst tamelijk veel bewolking, later komt er vooral in het midden en noorden meer zon. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig.
Morgenmiddag komt de zon steeds vaker tevoorschijn. Het is droog en er is weinig wind. In het zuidwesten kan het 21°C worden, in het noorden blijft het kwik bij 16°C steken. De wind is zwak tot matig uit oost tot noordoost.
Morgenavond neemt de bewolking weer toe. Het blijft vrijwel overal droog. De wind draait van oost naar zuid en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/10/2023 18.04 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio