13.3 C
De Bilt

Vrijwel overal droog, vooral vanmiddag op veel plaatsen zonnig

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er plaatselijk een spat regen. Verder is het droog. Het koelt af naar 9°C vlak aan zee tot plaatselijk 4°C in het zuiden. De noord(west)elijke wind is matig, langs de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Vanochtend breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In het zuidoosten valt eerst mogelijk nog een spat regen. De noordenwind is matig.
Vanmiddag is het op veel plaatsen zonnig en blijft het droog. In het noorden is er wat meer bewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot ca. 16°C in het zuiden bij een matige noordenwind.
Vanavond schijnt de zon eerst volop. Het blijft droog. De noord- tot noordoostenwind is matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het westen tot ca. 2°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend schijnt de zon vooral in het zuidoosten. Elders is er waarschijnlijk meer bewolking. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking waar de zon vaak nog doorheen schijnt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat een matige noordoostenwind. Aan de westkust draait de wind naar noord en wordt daar matig tot vrij krachtig.
Morgenavond is het droog met opklaringen. De noordoostwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/05/2023 02.45 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio