18 C
De Bilt
dinsdag, 3 oktober 2023

Vrijwel overal droog. Vooral woensdag zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog en daalt de temperatuur tot ongeveer 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust en op het IJsselmeer kan het soms vrij krachtig waaien.

Vanochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe. Het blijft verder droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Vanmiddag is er een afwisseling van wolken en zon. Het blijft vrijwel overal droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig of krachtig, windkracht 6.
Vanavond komen er steeds meer opklaringen en blijft het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend is er in de zuidelijke helft veel bewolking. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/04/2023 01.15 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio