19.2 C
De Bilt

Warm en zonnig, langs de zuidwestkust lokaal grijs. Morgen meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is vandaag zonnig, al komt langs de zuidwestkust plaatselijk wel mist of laaghangende bewolking voor. Vanmiddag ontstaan er enkele stapelwolken die vanavond weer oplossen en het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan de kust tot lokaal 27°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in de middag draait de wind naar west tot noordwest.

Komende nacht is er weinig bewolking, alleen langs de westkust kan mist of laaghangende bewolking van zee het land binnendrijven. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C, in het zuidoosten enkele graden hoger. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige wind uit een zuidwestelijke richting.

Morgenochtend raakt het van het westen uit bewolkt in met name de noordwestelijke helft van het land. In de loop van de dag zal deze bewolking wel weer gaan breken en overgaan in stapelwolken, er is in de middag dan ook weer veel ruimte voor de zon. Mogelijk dat er in het noordoosten een enkele bui tot ontwikkeling komt, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C vlak aan zee tot lokaal weer 27°C in het zuidoosten. De zwakke tot matige wind blijft westelijk. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/06/2021 07.23 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio