12.3 C
De Bilt

Warm zomerweer met veel zon, zaterdag in het zuiden plaatselijk tropisch

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C plaatselijk in het noordoosten en 15°C langs de zuidwestkust. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Vanochtend schijnt de zon volop. Later ontstaat er vooral in het zuiden en oosten bewolking. Het blijft droog. In het noorden waait een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden. Elders is er weinig wind.
Vanmiddag schijnt de zon volop. In het zuiden en oosten is het half bewolkt. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 29°C in het zuiden. Het blijft droog. Er steekt overal een matige wind uit het noordwesten op.
Vanavond is het zonnig met in het zuidoosten eerst nog wat bewolking. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit noordwest tot noord.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C in het noorden en 16°C langs de zuidwestkust. Er is weinig wind, in het Waddengebied is de wind matig en komt uit het noordwesten.

Morgenochtend is het zonnig bij weinig wind.
Morgenmiddag schijnt de zon eerst volop. Van het zuidwesten uit komt er wat dunne bewolking, waar de zon nog goed doorheen schijnt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 30°C in het zuiden. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit noordoostelijke richting.
Morgenavond zijn er vooral in het westen en zuiden enkele wolkenvelden. Langs de westkust is er een hele kleine kans op een bui. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/06/2023 03.18 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio