10 C
De Bilt

Wegtrekkende regen gevolgd door enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en een regengebied trekt oostwaarts weg. Van het westen uit klaart het op, maar er komen dan ook enkele buien voor. t land, in het noordelijk kustgebied mogelijk met onweer, korrelhagel of natte sneeuw. De temperatuur ligt rond 4°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig boven land en krachtig tot hard aan zee.

Komende nacht zijn er opklaringen maar in het noorden en oosten trekt eerst nog af en toe een winterse bui over. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C vlak aan zee en iets boven het vriespunt in het zuidoosten en oosten. De westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig tot hard.

Zaterdag overdag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de middag neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het van het noordwesten uit op steeds meer plaatsen regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C en de zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, later hard. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/02/2022 17.05 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio