9.6 C
De Bilt

Weinig bewolking. Overdag veel zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Er is weinig bewolking, alleen in het noordwestelijk kustgebied komen enkele wolkenvelden voor. Zeer lokaal kan er een mistbank ontstaan. De minima liggen tussen 4°C aan de kust en -3°C plaatselijk in het oosten en noorden. De noord- tot noordoostenwind is zwak, aan de kust matig en aan de zuidwestkust eerst nog vrij krachtig.

Overdag lossen de eventuele mistbanken snel op en volgt er op de meeste plaatsen veel zon. In het noorden en noordwesten komen echter wolkenvelden voor. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuiden. De wind komt uit noord tot noordoost en is zwak tot matig, aan de zuidwestkust later vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is het helder. De minima liggen tussen 4°C aan de zuidwestkust en -2°C plaatselijk in het noorden. De wind is noordoostelijk, zwak, aan de kust matig.

Dinsdag overdag is er veel zon. De maxima lopen uiteen van 11°C in het noordelijk kustgebied tot 17°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait naar oost tot zuidoost. Aan de kust wordt de wind in de middag noordelijk. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/04/2021 00.34 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio