15 C
De Bilt

Wisselend bewolkt en droog

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Het is onbewolkt, maar in het noorden en oosten zijn er wolkenvelden. In opklaringen kan er een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C in opklaringsgebieden landinwaarts en 14°C aan zee. De zwakke tot matige wind komt uit richtingen tussen noord en noordoost.

Vanochtend lossen de eventuele mistbanken snel op. In het noorden blijft bewolking vanaf zee binnendrijven. Elders ontstaan stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog. De maxima variëren van 19°C op de Wadden tot lokaal 25°C in het zuidwesten. De wind draait overal naar het noorden en is zwak tot matig. In de middag draait de wind aan de westkust tijdelijk naar noordwest.

In de nacht naar woensdag is er in het noorden en westen veel bewolking, in het zuidoosten blijft het helder. De minima lopen uiteen van 10°C in het oosten tot 17°C aan de westkust. De wind is overwegend zwak uit uiteenlopende richtingen.

Woensdag overdag is het half tot zwaar bewolkt, vanaf het einde van de middag klaart het van het westen uit op. Het blijft droog. De middagtemperaturen variëren van 22°C op de Wadden tot lokaal 28°C in het zuidwesten. De zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige wind draait in de loop van de ochtend en middag naar west tot noordwest, in het zuidoosten naar noord. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/07/2021 03.27 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio