Wisselend bewolkt en enkele buien, lokaal met onweer

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en plaatselijk komen enkele buien voor. Deze buien kunnen soms gepaard gaan met met onweer, hagel en lokaal veel regen. In het noordwestelijk kustgebied blijft het droog en zijn er flinke opklaringen. In de avond lossen de buien weer op. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C aan de kust en 24°C in het oosten. De wind is zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen. In de loop van de dag draait de wind naar richtingen tussen west en noord.

Komende nacht zijn er flinke opklaringen. Plaatselijk ontstaan mistbanken, vooral in het noorden. De minima liggen rond 12°C. De wind is overwegend zwak uit westelijke richtingen.

Vrijdag overdag zijn er zonnige perioden, in de middag kan er een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maxima liggen tussen 20°C aan de kust en 23°C in het oosten. De westelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/07/2021 15.50 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img