13.6 C
De Bilt

Wisselend bewolkt, overdag een enkele bui. Maandag vrij warm.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is er eerst alleen sluierbewolking. In de loop van de nacht komen er dikkere wolkenvelden, vooral in het noordwesten. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Aan de kust staat een vrij krachtige zuidwestenwind, elders is de wind zwak.

Vanochtend neemt de bewolking toe met vooral landinwaarts perioden met zon. Het blijft droog. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.
Vanmiddag zijn er perioden met zon, op een enkele plaats vormt zich een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 23°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de noordwestkust af en toe vrij krachtig.
Vanavond zijn er zonnige perioden met mogelijk nog een enkele lichte bui. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en ontstaat landinwaarts plaatselijk mist. De minima liggen rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidenwind.

Morgenochtend lost eventuele mist op, er zijn dan zonnige perioden. In de kuststrook staat een matige zuid- tot zuidoostenwind, elders is er weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon. In het oosten is er een kleine kans op een bui. De maxima liggen tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog. In het zuidoosten is er een kleine kans op een bui. Er staat weinig wind.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/08/2023 01.47 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio