Wisselend bewolkt, overdag van het zuiden uit kans op een bui

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er naast brede opklaringen ook enkele wolkenvelden. Het wordt nevelig en plaatselijk kan een mistbank ontstaan. Het blijft vrijwel overal droog. De minima liggen rond 12°C en de wind is zwak uit zuidoost tot oost.

Overdag zijn er zonnige perioden. In de loop van de middag en avond is er van het zuiden uit een lokale bui mogelijk, hierbij is er een kleine kans op onweer. De maxima lopen uiteen van 21°C vlak aan zee tot 24°C plaatselijk in het oosten en zuidoosten. De wind draait van zuid tot zuidoost naar zuidwest en is zwak tot matig. In de loop van de avond wordt de wind zuidelijk.

In de nacht naar maandag is het half tot zwaar bewolkt en kan er lokaal regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit rond 15°C en er staat een zwakke tot matige zuidelijke wind.

Maandag overdag is vooral in het oosten de zon eerst nog te zien. In de loop van dag wordt de bewolking van het zuidwesten uit dikker en in de eerste helft van de middag bereikt een regenzone het zuidwesten van het land. Deze regenzone trekt in de middag en avond oostwaarts over het land en in de loop van de avond wordt het van het westen uit weer overal droog en klaart het op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C aan zee tot lokaal nog 22°C in het oosten. De wind is zuidelijk en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de middag en avond draait de wind van het westen uit naar het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/09/2021 22.43 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio