17 C
De Bilt

Wisselend bewolkt, plaatselijk motregen en in het oosten een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor, plaatselijk valt af en toe wat motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 23°C. Er staat een overwegend matige wind uit een zuidwestelijke richting, in het noorden uit een westelijke richting.
Vanavond is het in het noorden wisselend bewolkt, in het zuiden en zuidoosten komt meer bewolking voor. In het oosten vallen nog enkele buien. De wind uit het zuidwesten neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust blijft de wind matig en langs de zuidwestkust wordt de wind vrij krachtig.

Komende nacht komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 16°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is er veel bewolking. De kans op een bui neemt toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag trekken er enkele stevige buien van west naar oost. Vooral in het oosten is er kans op onweer. Later breekt in het westen de zon meer door. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er opklaringen. In het noorden komt nog een bui voor. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/07/2023 17.26 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio