18 C
De Bilt

Wisselvallig en koel zomerweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest. Langs de kust is de wind soms vrij krachtig.
Vanmiddag zijn er enkele buien. In de kustprovincies wordt het geleidelijk droog en komt er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind uit het noordwesten is matig.
Vanavond is er in het (zuid)oosten nog een enkele bui, elders is het droog met enkele opklaringen. Er is weinig wind, maar aan de noordkust staat een matige noordwestenwind.

Komende nacht ontstaat landinwaarts plaatselijk mist. Het koelt af naar 14°C in Zeeland tot plaatselijk 6°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist op. Vooral in het noordoosten laat de zon zich regelmatig zien. In de loop van de ochtend neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en later maakt het zuidwesten kans op een enkele bui. De zuidelijke wind is landinwaarts zwak tot matig en wordt langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag raakt het van het zuidwesten uit overal bewolkt en ontstaan er enkele buien. Het wordt maximaal 18°C in het zuidwesten tot 22°C in het noordoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.
Morgenavond trekt de regen via het noordoosten het land uit breekt de zon soms door. In het zuidwesten komen er al snel weer enkele buien. De wind draait naar zuidoost en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/08/2023 09.54 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio