11.9 C
De Bilt

Wisselvallig en vooral in het noorden plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond regent het op veel plaatsen. Later kan er vooral in het noorden plaatselijk mist ontstaan. De wind uit richtingen tussen zuid en zuidwest is matig. In het noorden neemt de wind af en staat er geleidelijk weinig wind.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Vooral in het noorden is het plaatselijk mistig. De minimumtemperatuur ligt tussen 4°C plaatselijk in het noorden en 10°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en op veel plaatsen droog. Plaatselijk komt nog mist voor. Er is weinig wind.
Morgenmiddag gaat het in het zuidwesten regenen. De regen breidt zich in de loop van de middag naar het noordoosten uit. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot plaatselijk 12°C in het zuidoosten. Er is eerst weinig wind maar in de loop van de middag steekt er in het zuiden en zuidwesten een matige wind uit het zuidwesten op, aan de kust is de wind (vrij) krachtig.
Morgenavond regent het vooral in het noordelijke helft van het land. In het zuiden wordt het overwegend droog. De wind wordt matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, windkracht 6 uit zuidwest. In het noorden staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/12/2022 17.56 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio