Wisselvallig en vrij koud

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is vanochtend bewolkt en plaatselijk valt er regen. In de middag gaat het van het westen uit overal regenen. In de avond zijn er aan de kust buien, mogelijk met hagel en onweer. In het oosten is dan lokaal ook natte sneeuw mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind wordt zuid tot zuidwest en neemt flink toe, boven land naar matig tot vrij krachtig, 4 tot 5 Bft, langs de kust naar krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft. Op de Waddeneilanden is er vanaf de middag kans op zware windstoten rond 75 km/uur. Later in de avond neemt de wind weer af en draait langs de westkust naar noordwest.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en valt er plaatselijk regen, verder landinwaarts ook natte sneeuw. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C, maar in opklaringen kan het tot net onder het vriespunt afkoelen. De wind is overwegend zwak en komt uit een richting tussen zuidoost en zuidwest.

Zaterdag overdag overheerst de bewolking en verspreid valt er regen of natte sneeuw. Het wordt op de meeste plaatsen niet warmer dan een graad of 4. Er staat een zwakke tot matige wind, meestal uit zuidelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/11/2021 09.44 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img