4.8 C
De Bilt

Wisselvallig en zacht, vanaf vanavond kans op mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht gaat het af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. Er staat een matige wind uit het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit regenen. Er staat een matige wind uit het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanmiddag blijft het bewolkt en wordt het van het zuidwesten uit tijdelijk droger. In de tweede helft van de middag gaat het vooral in de zuidoostelijke helft opnieuw regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige wind uit het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind geleidelijk af naar matig.
Vanavond regent het in het zuiden en oosten langdurig. Elders is het overwegend droog. In het noorden en westen kan in de loop van de avond plaatselijk mist ontstaan. Er staat een matige wind uit het zuiden, later zuidwesten. Landinwaarts neemt de wind steeds verder af en aan het einde van de avond staat er weinig wind.

Komende nacht valt er in de zuidoostelijke helft regen. Elders is het droog. Vooral in het westen, midden en noorden ontstaat mist. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en in het oosten valt in het begin regen. Later kan er zeer plaatselijk een bui voorkomen. Vooral in het noorden, midden en westen is mist aanwezig, die van het zuiden uit verdwijnt. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. Er komt een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het zuidwesten te staan.
Morgenmiddag is het bewolkt en gaat het van het westen uit af en toe regenen. In het noorden kan in het begin nog mist voorkomen. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het zuidwesten.
Morgenavond valt er plaatselijk regen. De wind waait uit het zuiden en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/12/2022 01.12 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio