11.9 C
De Bilt

Wisselvallig, vrij zacht en plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het westen en noorden plaatselijk dichte mist (code geel).

Vanochtend is het op veel plaatsen grijs met plaatselijk mist. OP enkele plaatsen is er wat zon. Het is op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind is zwak tot matig.
Vanmiddag is er hier en daar zon. Van het zuidwesten neemt de bewolking verder toe en gaat het regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 11°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. In het noorden staat er weinig wind.
Vanavond regent het op veel plaatsen. Later kan in het noorden plaatselijk mist ontstaan. De zuidwestenwind is matig. In het noorden is er weinig wind.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Vooral in het noorden is het plaatselijk mistig. De minimumtemperatuur ligt tussen de 4°C plaatselijk in het noorden en 10°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en op veel plaatsen droog. Plaatselijk komt nog mist voor. Er is weinig wind.
Morgenmiddag trekt een regengebied het zuidwesten binnen. De regen breidt zich in de loop van de middag naar het noordoosten uit. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot lokaal 12°C in het zuidoosten. Er is eerst weinig wind maar in de loop van de middag steekt er in het zuiden en zuidwesten een matige zuidwestenwind op, aan de kust is de wind (vrij) krachtig.
Morgenavond regent het vooral in het noordelijke helft van het land. In het zuiden wordt het overwegend droog. De wind wordt matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, windkracht 6 uit zuidwest. In het noorden staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/12/2022 09.22 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio