17 C
De Bilt

Wisselvallig weekeinde met geregeld buien, maar ook af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vannacht is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanochtend is er veel bewolking. De kans op een bui neemt van het westen uit toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag trekken er enkele stevige buien van west naar oost. Vooral in het oosten is er kans op onweer. Later breekt in het westen de zon meer door. De middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er opklaringen. In het noorden komt nog een bui voor. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het aanvankelijk meest droog. Aan het einde van de nacht kan er in het westen een bui voorkomen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het half bewolkt en trekt een gebied met buien van west naar oost, daarbij is onweer mogelijk. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag trekken de buien boven het oosten weg en is de zon steeds vaker te zien. De middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig, langs de kust af en toe krachtig, kracht 6.
Morgenavond neemt van het westen uit de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig, langs de westkust mogelijk nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/07/2023 03.20 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio